logo luckie look
davines

Davines

Dit Italiaanse topmerk staat voor de schoonheid van jouw haar.

Contact opnemen

Davines: kwaliteit uit Italië

Bij Luckie Look Hairsaloon houden we van kwaliteit en willen we onszelf altijd blijven ontwikkelen. Daarom werken we met Davines. Deze haarproducten zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Daarnaast kunnen we bij Davines exclusieve trainingen volgen, speciaal voor kappers die met hun producten werken. Zo houden wij bij Luckie Look onze kennis helemaal up-to-date.

Schoonheid en duurzaamheid

Dit Italiaanse topmerk staat voor de schoonheid van jouw haar. Niet alleen dat: ze maken zich ook sterk voor een leefbare aarde. Al hun haarproducten zijn op een duurzame manier ontwikkeld en bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

Davines gebruikt milieubewuste verpakkingen die je op verschillende manieren kunt hergebruiken. Hun indrukwekkende en duurzame hoofdkantoor staat vlak buiten Parma. Hier werken ze samen met de beste onderzoekers, maar ook met lokale Italiaanse boeren. Het resultaat mag er zijn: high-end producten die dichtbij de natuur staan.

haarproducten davines
haarproducten davines

Luckie Look en Davines

Wij zijn een van de weinige kapsalons in Groningen die uitsluitend werken met producten van Davines. Shampoo, conditioner, verflijnen, verzorgingsproducten én stylingproducten. Dat zie je terug in het resultaat! We hebben verschillende lijnen in huis, zoals de OI-oil-lijn. Ben jij ook fan geworden? Je kunt alle producten van Davines bij ons kopen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Reviews

"Bij Luckie Look werd me verteld dat ik krullen had. Nooit geweten! Ik kreeg een nieuwe kapsel en heb inmiddels een prachtige bos krullen. Senait is een uitstekende kapster die gevraagd en ongevraagd advies geeft. En ik ben een trouwe fan."

- Liesbeth

"Professionele kapsalon met zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer tevreden!

- Ma He

"Goede kapster waar je een gezellige en persoonlijke behandeling krijgt. Niet te massaal met duidelijk oog voor de klant. Aanrader!"

- Jesper

"Sinds deze zomer laat ik me knippen en kleuren bij Lucky Look. En dat bevalt me uitstekend. Wilde mijn haar wat korter maar wist niet goed hoe. Daar gaf ze me heel goed advies. Ben ook heel bij met de huidige kleur. Daarnaast is het gewoon heel gezellig... Hoop snel weer langs te kunnen."

- Liset schutrups

Bekijk alle reviews

roze logo luckie look

 Ged. Zuiderdiep 111 Groningen
 050 785 0387
 Whatsapp
 luckielook.hair@gmail.com

Openingstijden

Maandag - 10:00 - 18:00
Dinsdag - 11:00 - 20:00
Woensdag - 10:30 - 18:30
Donderdag - 11:00 - 21:00
Vrijdag - 10:00 - 18:30
Zaterdag - Soms open*
Zondag - Gesloten

 

 

*Als we op zaterdag open zijn, staat dat altijd in het online afsprakenformulier.

Snel naar

Home
Over ons
Davines
Prijslijst
Contact

 

Volg mij op:

  

logo davines

© Luckie Look 2022