Over Davines:

Davines Haircare GroningenDavines is een cosmeticabedrijf uit Italië gevestigd in Parma. Ze zijn vele jaren geleden begonnen met productontwikkeling voor grote haar cosmeticaconcerns zoals Lóreal. Vandaag de dag is Davines haarproducten waar de vak idioten mee willen werken. Parabeen en Sulfaat vrij. Voor elk haarprobleem de juiste oplossing.

Innovatief en natuurlijk

25 jaar geleden is Davines voor zichzelf begonnen, en met succes. Hun producten zijn innoverend, op natuurlijke basis en niet op dieren getest.

Dit familiebedrijf is gelukkig niet beursgenoteerd zodat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft. Het Luckie Look team werkt nu alweer 14 jaar met Davines en staan nog steeds versteld van de resultaten die hun producten leveren.

Een nieuwe techniek van Davines voor het kleuren van je haar is imprinting en flamboyage. Het verven van je haar was nog nooit zo natuurlijk. Lees meer over deze innovatieve kleurtechniek van Davines.

Voor meer info: http://www.davines.com of vraag ons team in de kapsalon voor advies. Voor elk type haar of hoofdhuid hebben wij een oplossing op maat.

Klik hier om direct een afspraak in te plannen bij Luckie Look kapper in Groningen.

Luckie Look, misschien wel de beste kapper van Groningen.

Maak een afspraak

Telefoonnummer Luckie Look

050 - 314 88 96

Luckie Look Hairsaloon

Luckie Look knipt beter dan zijn schaduw
"Luckie look knipt beter dan zijn schaduw."
 

E-mail Luckie Look
luckielook@gmail.com

Telefoonnummer Luckie Look Hairsaloon
 050 - 314 88 96

Adres Luckie Look Hairsaloon
Luckie Look hairsaloon
Ged. Zuiderdiep 111
Groningen

Facebook
Facebook

Luckie Look Hairsaloon

Davines Groningen