Over Davines:

Davines Haircare GroningenDavines is een cosmeticabedrijf uit Italië gevestigd in Parma. Ze zijn vele jaren geleden begonnen met productontwikkeling voor grote haar cosmeticaconcerns zoals Lóreal. Vandaag de dag is Davines haarproducten waar de vak idioten mee willen werken. Daarnaast zijn de producten Parabeen en Sulfaat vrij. Hierdoor blijft jouw haar vrij van deze onnodige chemicaliën. Voor elk haarprobleem hebben wij de juiste oplossing.

Innovatief en natuurlijk

25 jaar geleden is het merk voor zichzelf begonnen, en met succes. Hun producten zijn innoverend, op natuurlijke basis en niet op dieren getest.

Dit familiebedrijf is gelukkig niet beursgenoteerd zodat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft. Het Luckie Look team werkt nu alweer 14 jaar met Davines en staan nog steeds versteld van de resultaten die hun producten leveren.

Een nieuwe techniek van het merk voor het kleuren van je haar is imprinting en flamboyage. Het verven van je haar was nog nooit zo natuurlijk. Lees meer over deze innovatieve kleurtechniek van Davines.

Voor meer info: http://www.davines.com of vraag ons team in de kapsalon voor advies. Voor elk type haar of hoofdhuid kunnen wij bij Luckie Look in Groningen een oplossing op maat bieden.

Klik hier om direct een afspraak in te plannen bij Luckie Look kapper in Groningen.

Luckie Look, misschien wel de beste kapper van Groningen.

Maak een afspraak

Telefoonnummer Luckie Look

050 - 785 03 87

Luckie Look Hairsaloon

Luckie Look knipt beter dan zijn schaduw
"Luckie look knipt beter dan zijn schaduw."
 

E-mail Luckie Look
luckielook.hair@gmail.com

Telefoonnummer Luckie Look Hairsaloon
 050 - 785 03 87

Adres Luckie Look Hairsaloon
Luckie Look hairsaloon
Ged. Zuiderdiep 111
Groningen

Facebook
Facebook

Sitemap

Luckie Look Hairsaloon

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00-17.00
11.00-20.00
09.00-17.00
11.00-20.00
09.00-17.00
gesloten
Gesloten


 

Davines Groningen