logo luckie look
luckielookscharen

Over ons

Eerlijk advies en persoonlijke behandeling.

Afspraak maken

Over Luckie Look Hairsaloon

Bij Luckie Look houden we van persoonlijke aandacht, rust in de zaak en de allerhoogste kwaliteit. Senait Kloosterman is de drijvende kracht achter dit alles – zij zorgt ervoor dat de kapsalon op rolletjes loopt. Veel kinderen worden niet wat ze in groep 4 als droombaan hadden. Senait wel: ze weet niet beter dan dat ze kapper wilde worden. En dat is gelukt! Direct na haar kappersopleiding stond ze al in een kapsalon te knippen. In 2019 heeft ze Luckie Look overgenomen van Luc.

Als ze niet aan het knippen of kleuren is, volgt ze trainingen van bijvoorbeeld Davines.

“Het leukste van het vak? Dat mensen zich eindelijk even kunnen ontspannen als ze bij me in de stoel zitten. En wanneer ze na de behandeling vol zelfvertrouwen weer naar buiten lopen. Mooier dan dat wordt het niet!”

Eerlijk advies en persoonlijke behandeling

We volgen de nieuwste trends en technieken op de voet, maar blijven dicht bij jou als klant. Jij bent ons uitgangspunt, niet de laatste mode.

Als klant bij Luckie Look krijg je altijd eerlijk advies over kapsels en kleuren. Misschien ben je al jaren heel blond en denken we dat meer nuance je mooi staat. Of juist andersom. Het resultaat? Mooi en gezond haar. Niet alleen vandaag, ook over 15 jaar.

kapsel kapper

Reviews

"Bij Luckie Look werd me verteld dat ik krullen had. Nooit geweten! Ik kreeg een nieuwe kapsel en heb inmiddels een prachtige bos krullen. Senait is een uitstekende kapster die gevraagd en ongevraagd advies geeft. En ik ben een trouwe fan."

- Liesbeth

"Professionele kapsalon met zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer tevreden!

- Ma He

"Goede kapster waar je een gezellige en persoonlijke behandeling krijgt. Niet te massaal met duidelijk oog voor de klant. Aanrader!"

- Jesper

"Sinds deze zomer laat ik me knippen en kleuren bij Lucky Look. En dat bevalt me uitstekend. Wilde mijn haar wat korter maar wist niet goed hoe. Daar gaf ze me heel goed advies. Ben ook heel bij met de huidige kleur. Daarnaast is het gewoon heel gezellig... Hoop snel weer langs te kunnen."

- Liset schutrups

Bekijk alle reviews

roze logo luckie look

 Ged. Zuiderdiep 111 Groningen
 050 785 0387
 Whatsapp
 luckielook.hair@gmail.com

Openingstijden

Maandag - 10:00 - 18:00
Dinsdag - 11:00 - 21:00
Woensdag - 10:00 - 18:30
Donderdag - 11:00 - 21:00
Vrijdag - 10:00 - 18:30
Zaterdag - Soms open*
Zondag - Gesloten

maandag 25 maart gesloten 

2e paasdag geopend vanaf 12:00

*Als we op zaterdag open zijn, staat dat altijd in het online afsprakenformulier.

Snel naar

Home
Over ons
Davines
Prijslijst
Contact

 

Volg mij op:

  

logo davines

© Luckie Look 2022