Imprinting en Flamboyage | Davines kleurtechnieken

Als een van de enige kappers in Groningen zijn wij een Davines salon. Davines als internationaal topmerk heeft eigen kleurtechnieken ontwikkeld, genaamd Imprinting en Flamboyage. Hiervoor hebben wij een speciaal trainingsprogramma doorlopen om de nieuwste kleurtechnieken in de vingers te krijgen. Wij willen bij het verven van je haar de beste kleurtechnieken bieden!

Imprinting kleurtechnieken | Luckie Look

Voor de (im)possible kleuren! De Imprinting Davines kleurtechniek is een nieuwe techniek, waarmee kleuren en printen worden gecreëerd, die voorheen onmogelijk waren. De grafische kleurpatronen kunnen variëren van sterke contrasten tot subtiele accenten. Deze unieke techniek van haar verven kunt bij ons in Groningen snel en professioneel laten uitvoeren. Ga eens voor iets nieuws en vraag om de Imprinting Davines Kleurtechniek!

Haar verven met nieuwe prints en patronen

Imprinting kan op twee manieren. Imprinting Sublime is een subtielere techniek in het verven van het haar. De perfecte keuze voor wanneer je zelf wilt kiezen wanneer de patronen zichtbaar zijn. Door bijvoorbeeld het kunstzinnig opsteken van het haar kun je het meer laten opvallen, terwijl je het op andere momenten minder kunt laten zien. Daarnaast is er Imprinting Visionary. Durf je wel op te vallen? Imprinting visionary is voor de gedurfde, creatieve look.

Nieuwste kleurtechnieken van Davines

Op bovenstaande foto kun je de verschillen van de twee opties bekijken. Deze rode variant is één voorbeeld van de Imprinting Davines kleurtechniek. Wij bieden veel meer mogelijkheden in kleur en grafische designs. Kom eens langs om de mogelijkheden te bekijken. 

Plan een afspraak

Flamboyage kleurtechnieken

Flamboyage is ontworpen door Angelo Seminara van Davines. Deze nieuwe manier van haar verven is zo sterk door het innovatieve kleurinstrument. Seminara wil gekleurd haar eruit laten zien alsof het door de natuur gemaakt is, de kleurtechniek staat daarom ook zo dicht mogelijk bij de natuur. Zelfs met felle kleuren heeft het nog een natuurlijke look, daarnaast vermindert dit het uitgroei effect. Er kunnen veel verschillende tinten en kleurovergangen gecreëerd worden. 

Hieronder zie je twee voorbeelden van Flamboyage haar verven. Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Bij Luckie Look vertellen we je graag meer over de mogelijkheden voor het verven van je haar.

Flamboyage nieuwe kleurtechniek davinesFlamboyage kleurtechnieken van Davines

Prijzen: wat kost het haar verven?

Bij Luckie Look in Groningen zijn er erg veel mogelijkheden voor het verven van je haar. De prijzen kunnen dan ook variëren en zijn afhankelijk van jouw keuzes. Voor meer informatie is kun je contact opnemen, dan kunnen we je vraag het beste beantwoorden.

Haar verven in Groningen | Kom langs bij Luckie Look

De goede producten van Davines, onze ervaren en opgeleide medewerkers in combinatie met deze nieuwe techniek is waar wij in uitblinken. Nergens anders in Groningen vind je zoveel mogelijkheden. Voor meer informatie, kom langs in de kapsalon of neem contact op!

Contact

Luckie Look, misschien wel de beste kapper van Groningen.

Maak een afspraak

Telefoonnummer Luckie Look

050 - 785 03 87

Luckie Look Hairsaloon

Luckie Look knipt beter dan zijn schaduw
"Luckie look knipt beter dan zijn schaduw."
 

E-mail Luckie Look
luckielook.hair@gmail.com

Telefoonnummer Luckie Look Hairsaloon
 050 - 785 03 87

Adres Luckie Look Hairsaloon
Luckie Look hairsaloon
Ged. Zuiderdiep 111
Groningen

Facebook
Facebook

Sitemap

Luckie Look Hairsaloon

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00-17.00
11.00-20.00
09.00-17.00
11.00-20.00
09.00-17.00
gesloten
Gesloten


 

Header Davines