logo luckie look
luckie look salon

Herenkapper Groningen

Herenkapper Groningen | Luckie Look

Ben je op zoek naar een ervaren herenkapper in Groningen? Dan ben je bij Luckie Look aan het juiste adres! Wij staan klaar om jou te voorzien van de beste herenkapsels. Of je nu op zoek bent naar een trendy herenkapsel op een klassieke herenkapper ervaring, wij hebben het allemaal! 

Bij Luckie Look zijn we gespecialiseerd in de nieuwste kniptechnieken en volgen de laatste trends op de voet. De herenkapsels die Luckie Look knipt zijn afgesteld op het individu en bij ons kun je rekenen op een professionele en vriendelijke service.  

Onze kapsalon in Groningen is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar, Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf waarom Luckie Look de beste herenkapper van Groningen is.  

Als je op zoek bent naar een mannen kapper in Groningen die uitblinkt in vakmanschap en klantenservice, zoek dan niet verder. Boek nu jouw afspraak bij dé heren kapper van Groningen! 

Beste herenkapper in Groningen

Bij Luckie Look streven we ernaar om de beste herenkapper van Groningen te zijn. Onze passie voor herenkapsels gaat verder dan alleen knippen; het draait allemaal om het creëren van een unieke look die perfect bij jou past. We blijven op de hoogte van de nieuwste kniptechnieken en volgen de laatste trends op de voet, zodat we je altijd de meest actuele stijlen kunnen bieden.  

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan onze klanten. Bij Luckie Look kun je rekenen op een warm welkom en een professionele benadering. Aarzel niet langer en boek vandaag nog een afspraak bij dé herenkapper van Groningen! Ervaar zelf waarom Luckie Look de reputatie heeft verdiend van de beste herenkapper in de stad.  

Barbier Groningen

Bij de barbershop van Luckie Look in Groningen ben je verzekerd van een perfecte scheerbeurt, gedreven door meer dan 25 jaar ervaring. Wij streven naar perfectie in elke scheerbeurt die we uitvoeren. Of je nu je baard of snor wilt laten bijwerken, of gewoon een scheerbeurt wil, bij Luckie Look ben je aan het juiste adres. Maak direct een afspraak voor een professionele behandeling. 

Voor een gezellige herensalon ervaring ben je bij Luckie Look op de juiste plek. Of je nu op zoek bent naar een authentieke baard- of scheerbehandeling, of juist een klassiek of strak kapsel wilt, we hebben alle mogelijkheden in huis.  

Naast de barbierdiensten biedt Luckie Look ook andere opties aan, zoals knipbeurten. Onze kappers zijn allround getraind en beheersen zowel herenkapsels als dameskapsels en kinderkapsels. Bovendien maken we gebruik van hoogwaardige haarproducten voor de beste resultaten. 

Maak vandaag nog een afspraak via onze website, en wie weet verwelkomen we je binnenkort in onze salon in Groningen! 

Reviews

"Bij Luckie Look werd me verteld dat ik krullen had. Nooit geweten! Ik kreeg een nieuwe kapsel en heb inmiddels een prachtige bos krullen. Senait is een uitstekende kapster die gevraagd en ongevraagd advies geeft. En ik ben een trouwe fan."

- Liesbeth

"Professionele kapsalon met zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer tevreden!

- Ma He

"Goede kapster waar je een gezellige en persoonlijke behandeling krijgt. Niet te massaal met duidelijk oog voor de klant. Aanrader!"

- Jesper

"Sinds deze zomer laat ik me knippen en kleuren bij Lucky Look. En dat bevalt me uitstekend. Wilde mijn haar wat korter maar wist niet goed hoe. Daar gaf ze me heel goed advies. Ben ook heel bij met de huidige kleur. Daarnaast is het gewoon heel gezellig... Hoop snel weer langs te kunnen."

- Liset schutrups

Bekijk alle reviews

roze logo luckie look

 Ged. Zuiderdiep 111 Groningen
 050 785 0387
 Whatsapp
 luckielook.hair@gmail.com

Openingstijden

Maandag - 10:00 - 18:00
Dinsdag - 11:00 - 21:00
Woensdag - 10:00 - 18:30
Donderdag - 11:00 - 21:00
Vrijdag - 10:00 - 18:30
Zaterdag - Soms open*
Zondag - Gesloten

*Als we op zaterdag open zijn, staat dat altijd in het online afsprakenformulier.

Snel naar

Home
Over ons
Davines
Prijslijst
Contact

 

Volg mij op:

  

logo davines

© Luckie Look 2022