Herenkapper Groningen | Luckie Look

De kapsels van heren worden per dag veelzijdiger, wij van Luckie Look beseffen dit dan ook. Wij zijn dan ook up-to-date van de trends van tegenwoordig, en houden de ontwikkelingen bij. Lucky Look is er natuurlijk ook om kapsel van heren te knippen. Wij knippen graag uw kapsel.  

Jouw eigen haar onderscheid je van een ander. De herenkapsels die Lucky Look knipt zijn allemaal afgesteld op het individu. Dat is een van de redenen dat wij overleggen met jou over een bepaalde stijl die het best bij jou past. Verras je zelf en kom langs of maak een afspraak.  

Naast traditie is er bij Lucky Look ook plaats gemaakt voor nieuwe technieken, dit is natuurlijk gecombineerd met de oude technieken. Wij bewegen graag mee met de behoeftes van de klant.

Barbier

In de barbershop van Luckie Look kan je terecht voor een perfecte scheerbeurt. Dit kunnen wij als geen ander met al meer dan 25 jaar ervaring. Lucky Look Groningen zorgt voor een perfect uitgevoerde scheerbeurt. Ook ben je bij ons aan het juiste adres als je alleen wilt bijtrimmen, dit zorgt voor een verzorgde baard en/of snor. Maak direct een afspraak.  

Voor een gezellige herensalon kunt u natuurlijk terecht bij Luckie Look. Een authentieke baard of scheerbehandeling nodig? Of gewoon een oldskool of strak kapsel. 

Naast de barbier optie biedt Lucky Look u ook andere opties. 

Knippen, wilt u gewoon een knipbeurt en niks anders? Dan bent u bij Lucky Look ook aan het juiste adres. Al onze kappers zijn allround getraind in het knippen van heren, dames en kinderen. Daarnaast werkt Lucky Look met top producten voor uw haar.  

Daarnaast zijn wij ook in staat om uw haar te verven. Als u liever alleen highlights wil is dat ook mogelijk.  

Maak nu direct een afspraak op de website en wie weet zien we u binnenkort in onze winkel! 

Luckie Look, misschien wel de beste kapper van Groningen.

Maak een afspraak

Telefoonnummer Luckie Look

050 - 785 03 87

Luckie Look Hairsaloon

Luckie Look knipt beter dan zijn schaduw
"Luckie look knipt beter dan zijn schaduw."
 

E-mail Luckie Look
luckielook.hair@gmail.com

Telefoonnummer Luckie Look Hairsaloon
 050 - 785 03 87

Adres Luckie Look Hairsaloon
Luckie Look hairsaloon
Ged. Zuiderdiep 111
Groningen

Facebook
Facebook

Sitemap

Luckie Look Hairsaloon

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00-17.00
11.00-20.00
09.00-17.00
11.00-20.00
09.00-17.00
gesloten
Gesloten