logo luckie look
luckie look salon

Herenkapper

Herenkapper Groningen | Luckie Look

De kapsels van heren worden per dag veelzijdiger, wij van Luckie Look beseffen dit dan ook. Wij zijn dan ook up-to-date van de trends van tegenwoordig, en houden de ontwikkelingen bij. Lucky Look is er natuurlijk ook om kapsel van heren te knippen. Wij knippen graag uw kapsel.  

Jouw eigen haar onderscheid je van een ander. De herenkapsels die Lucky Look knipt zijn allemaal afgesteld op het individu. Dat is een van de redenen dat wij overleggen met jou over een bepaalde stijl die het best bij jou past. Verras je zelf en kom langs of maak een afspraak.  

Naast traditie is er bij Lucky Look ook plaats gemaakt voor nieuwe technieken, dit is natuurlijk gecombineerd met de oude technieken. Wij bewegen graag mee met de behoeftes van de klant.

Barbier

In de barbershop van Luckie Look kan je terecht voor een perfecte scheerbeurt. Dit kunnen wij als geen ander met al meer dan 25 jaar ervaring. Lucky Look Groningen zorgt voor een perfect uitgevoerde scheerbeurt. Ook ben je bij ons aan het juiste adres als je alleen wilt bijtrimmen, dit zorgt voor een verzorgde baard en/of snor. Maak direct een afspraak.  

Voor een gezellige herensalon kunt u natuurlijk terecht bij Luckie Look. Een authentieke baard of scheerbehandeling nodig? Of gewoon een oldskool of strak kapsel. 

Naast de barbier optie biedt Lucky Look u ook andere opties. 

Knippen, wilt u gewoon een knipbeurt en niks anders? Dan bent u bij Lucky Look ook aan het juiste adres. Al onze kappers zijn allround getraind in het knippen van heren, dames en kinderen. Daarnaast werkt Lucky Look met top producten voor uw haar.  

Daarnaast zijn wij ook in staat om uw haar te verven. Als u liever alleen highlights wil is dat ook mogelijk.  

Maak nu direct een afspraak op de website en wie weet zien we u binnenkort in onze winkel! 

Reviews

"Bij Luckie Look werd me verteld dat ik krullen had. Nooit geweten! Ik kreeg een nieuwe kapsel en heb inmiddels een prachtige bos krullen. Senait is een uitstekende kapster die gevraagd en ongevraagd advies geeft. En ik ben een trouwe fan."

- Liesbeth

"Professionele kapsalon met zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer tevreden!

- Ma He

"Goede kapster waar je een gezellige en persoonlijke behandeling krijgt. Niet te massaal met duidelijk oog voor de klant. Aanrader!"

- Jesper

"Sinds deze zomer laat ik me knippen en kleuren bij Lucky Look. En dat bevalt me uitstekend. Wilde mijn haar wat korter maar wist niet goed hoe. Daar gaf ze me heel goed advies. Ben ook heel bij met de huidige kleur. Daarnaast is het gewoon heel gezellig... Hoop snel weer langs te kunnen."

- Liset schutrups

Bekijk alle reviews

roze logo luckie look

 Ged. Zuiderdiep 111 Groningen
 050 785 0387
 Whatsapp
 luckielook.hair@gmail.com

Openingstijden

Maandag - 10:00 - 17:00
Dinsdag - 11:00 - 21:00
Woensdag - 09:30 - 17:00
Donderdag - 11:00 - 21:00
Vrijdag - 09:30 - 17:00
Zaterdag - Soms open*
Zondag - Gesloten

25 mei t/m 5 juni gesloten

*Als we op zaterdag open zijn, staat dat altijd in het online afsprakenformulier.

Snel naar

Home
Over ons
Davines
Prijslijst
Contact

 

Volg mij op:

  

logo davines

© Luckie Look 2022