Trends en kapsels Groningen

Natuurlijke kleuren

Warme en natuurlijke haarkleuren zijn een grote trend in 2018. Bruin en andere warme kleuren en kleurovergangen zul je veel terug zien. In combinatie met bijvoorbeeld een strakke middenscheiding geeft het een echte puur natuur look.
Om de trends te volgen kun je ook kiezen voor imprinting en flamboyage kleurtechnieken. Deze technieken zijn er om die echt natuurlijke kleuren te krijgen. Nieuwsgierig naar andere mogelijkheden? Bel vrijblijvend, we vertellen graag meer over ons vak!

Luc krijgt een training van Allilon Londen

De beste academie wereldwijd van dit moment is Allilon gevestigd in Govent Garden het centrum van Londen. Een intensieve 4 daagse training met de meest innoverende kniptechnieken. Hij zal zijn opgedane kennis weer delen met zijn collega's van Luckie Look . Door deze jaarlijkse educatie blijft Luckie Look toonaangevend en vooruitstrevend als kapper in Groningen en omstreken. Voor info: www.alliloneducation.com . Voor een afspraak Klik hier.

Hairguru:

Hieronder zie je een filmpje van Angelo Seminara. Dit jaar weer verkozen tot Hairdresser of the year! Onze salon heeft de eer gehad om een masterclass van deze hairguru te mogen volgen..

Klik hier om direct een afspraak in te plannen bij Luckie Look kapper in Groningen

Luckie Look, misschien wel de beste kapper van Groningen.

Maak een afspraak

Telefoonnummer Luckie Look

050 - 314 88 96

Luckie Look Hairsaloon

Luckie Look knipt beter dan zijn schaduw
"Luckie look knipt beter dan zijn schaduw."
 

E-mail Luckie Look
luckielook@gmail.com

Telefoonnummer Luckie Look Hairsaloon
 050 - 314 88 96

Adres Luckie Look Hairsaloon
Luckie Look hairsaloon
Ged. Zuiderdiep 111
Groningen

Facebook
Facebook

Luckie Look Hairsaloon

Haartrends 2018Haartrends 2018Haartrends 2018