Laat uw haar verven in Groningen door de specialisten van Luckie Look

Wil u uw haar laten verven in Groningen? Bent u toe aan een nieuw kleurtje? Bij Luckie Look kunt u terecht voor het kleuren van uw kapsel. Wij adviseren u graag over een nieuw kapsel dat bij u past.

Wij bieden veel mogelijkheden wat betreft het kleuren van uw haar. 

Davines

Het Luckie Look team werkt nu alweer 14 jaar met Davines en staan nog steeds versteld van de resultaten die hun producten leveren. 25 jaar geleden is Davines voor zichzelf begonnen, en met succes. Hun producten zijn innoverend, op natuurlijke basis en niet op dieren getest.

Dit familiebedrijf is gelukkig niet beursgenoteerd zodat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft. Het Luckie Look team werkt nu alweer 14 jaar met Davines en staan nog steeds versteld van de resultaten die hun producten leveren.

Haar kleuren Groningen

Nieuwste verftechnieken

Een nieuwe techniek van Davines voor het kleuren van je haar is imprinting en flamboyage. Het verven van je haar was nog nooit zo natuurlijk. Lees meer over deze innovatieve kleurtechniek van Davines.

Uw haar verven in Groningen bij Luckie Look

De kleurtechnieken van Luckie Look zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden niet alleen regelmatig nieuwe cursussen gevolgd, maar er worden ook regelmatig cursussen gegeven, Op deze manier blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten en kunnen wij jou daarmee het beste van het beste bieden bij onze kapsalon in Groningen.

Nieuwe technieken voor het verven van je haar zijn bijvoorbeeld Imprinting en Flamboyage. Italiaanse technieken voor de mooiste kleuren, lees er hier meer over.

Prijzen 

Wij bieden verschillende mogelijkheden wat betreft het verven van haar. De prijzen van het verven kunnen verschillen en zijn afhankelijk van uw haar en keuzes. Neem contact op voor meer informatie over de prijzen. 

Contact

Uw haar laten verven in Groningen? Bij Luckie Look bent u aan het juiste adres. Voor meer informatie: http://www.davines.com, bel 050 - 314 88 96 of vraag ons team in de kapsalon voor advies. Voor elk type haar of hoofdhuid hebben wij een oplossing op maat.

Klik hier om direct een afspraak in te plannen bij Luckie Look kapper in Groningen.

Luckie Look, misschien wel de beste kapper van Groningen.

Maak een afspraak

Telefoonnummer Luckie Look

050 - 785 03 87

Luckie Look Hairsaloon

Luckie Look knipt beter dan zijn schaduw
"Luckie look knipt beter dan zijn schaduw."
 

E-mail Luckie Look
luckielook.hair@gmail.com

Telefoonnummer Luckie Look Hairsaloon
 050 - 785 03 87

Adres Luckie Look Hairsaloon
Luckie Look hairsaloon
Ged. Zuiderdiep 111
Groningen

Facebook
Facebook

Sitemap

Luckie Look Hairsaloon

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00-17.00
11.00-20.00
09.00-17.00
11.00-20.00
09.00-17.00
gesloten
Gesloten