logo luckie look
vrouw sproeten

Haar verven Groningen

Laat je haar verven in Groningen door de specialisten van Luckie Look

Ben je op zoek naar een professionele salon om je haar te verven in Groningen? Bij Luckie Look zijn we gespecialiseerd in het creëren van prachtige haarkleuren die bij je persoonlijkheid en stijl passen. Of je nu op zoek bent naar subtiele highlights, een gedurfde nieuwe haarkleur of gewoon een verfrissende verandering, wij staan klaar om je te adviseren en het gewenste resultaat te bereiken. 

Onze haarstylisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van haarkleuring en gebruiken hoogwaardige producten om duurzame en levendige resultaten te garanderen. 

Of je nu kiest voor een natuurlijke look, levendige kleuren of een trendy ombre-effect, wij hebben een breed scala aan opties voor het kleuren van je haar. Onze salon in Groningen is de ideale plek om te experimenteren met je look en je persoonlijke stijl tot leven te brengen. 

Maak vandaag nog een afspraak bij Luckie Look in Groningen en laat ons je haar transformeren met prachtige kleuren. Ontdek waarom wij dé bestemming zijn om je haren te laten verven in Groningen. 

Davines: onze partner voor kwaliteitsproducten 

Bij Luckie Look werkt ons team al 14 jaar nauw samen met Davines en we blijven onder de indruk van de uitstekende resultaten die hun producten bieden. Wat Davines zo bijzonder maakt, is hun toewijding aan innovatieve producten op basis van natuurlijke ingrediënten en hun strikte beleid tegen dierproeven.  

Bij Luckie Look zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van haarkleuring. Een nieuwe techniek van Davines voor het kleuren van je haar is imprinting en flamboyage. Deze benaderingen van haarkleuring tillen het proces naar een geheel nieuw niveau van natuurlijke schoonheid. Lees meer over deze innovatieve kleurtechniek van Davines. 

Haar verven in Groningen bij Luckie Look 

De kleurtechnieken van Luckie Look zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden niet alleen regelmatig nieuwe cursussen gevolgd, maar er worden ook regelmatig cursussen gegeven, Op deze manier blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten en kunnen wij jou daarmee het beste van het beste bieden bij onze kapsalon in Groningen. 

Prijzen haar verven in Groningen 

Bij Luckie Look bieden we verschillende mogelijkheden wat betreft het verven van haar. Onze prijzen voor het verven van haar variëren, omdat ze afhankelijk zijn van verschillende factoren. Neem contact op voor meer informatie over de prijzen of bekijk onze prijslijst voor een gedetailleerde lijst met prijzen.  

Maak een afspraak 

Wil je je haar laten verven in Groningen? Bij Luckie Look zit je goed! Voor meer informatie kun je ons bellen op 050 - 314 88 96, ons team in de kapsalon om advies vragen of zelfs eenvoudig online een afspraak maken. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk haartype en elke hoofdhuid.  

Reviews

"Bij Luckie Look werd me verteld dat ik krullen had. Nooit geweten! Ik kreeg een nieuwe kapsel en heb inmiddels een prachtige bos krullen. Senait is een uitstekende kapster die gevraagd en ongevraagd advies geeft. En ik ben een trouwe fan."

- Liesbeth

"Professionele kapsalon met zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer tevreden!

- Ma He

"Goede kapster waar je een gezellige en persoonlijke behandeling krijgt. Niet te massaal met duidelijk oog voor de klant. Aanrader!"

- Jesper

"Sinds deze zomer laat ik me knippen en kleuren bij Lucky Look. En dat bevalt me uitstekend. Wilde mijn haar wat korter maar wist niet goed hoe. Daar gaf ze me heel goed advies. Ben ook heel bij met de huidige kleur. Daarnaast is het gewoon heel gezellig... Hoop snel weer langs te kunnen."

- Liset schutrups

Bekijk alle reviews

roze logo luckie look

 Ged. Zuiderdiep 111 Groningen
 050 785 0387
 Whatsapp
 luckielook.hair@gmail.com

Openingstijden

Maandag - 10:00 - 18:00
Dinsdag - 11:00 - 21:00
Woensdag - 10:00 - 18:30
Donderdag - 11:00 - 21:00
Vrijdag - 10:00 - 18:30
Zaterdag - Soms open*
Zondag - Gesloten

maandag 25 maart gesloten 

2e paasdag geopend vanaf 12:00

*Als we op zaterdag open zijn, staat dat altijd in het online afsprakenformulier.

Snel naar

Home
Over ons
Davines
Prijslijst
Contact

 

Volg mij op:

  

logo davines

© Luckie Look 2022