logo luckie look
vrouw sproeten

Haar verven groningen

Laat uw haar verven in Groningen door de specialisten van Luckie Look

Wil u uw haar laten verven in Groningen? Bent u toe aan een nieuw kleurtje? Bij Luckie Look kunt u terecht voor het kleuren van uw kapsel. Wij adviseren u graag over een nieuw kapsel dat bij u past.

Wij bieden veel mogelijkheden wat betreft het kleuren van uw haar. 

Davines

Het Luckie Look team werkt nu alweer 14 jaar met Davines en staan nog steeds versteld van de resultaten die hun producten leveren. 25 jaar geleden is Davines voor zichzelf begonnen, en met succes. Hun producten zijn innoverend, op natuurlijke basis en niet op dieren getest.

Dit familiebedrijf is gelukkig niet beursgenoteerd zodat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft. Het Luckie Look team werkt nu alweer 14 jaar met Davines en staan nog steeds versteld van de resultaten die hun producten leveren.

Nieuwste verftechnieken

Een nieuwe techniek van Davines voor het kleuren van je haar is imprinting en flamboyage. Het verven van je haar was nog nooit zo natuurlijk. Lees meer over deze innovatieve kleurtechniek van Davines.

Uw haar verven in Groningen bij Luckie Look

De kleurtechnieken van Luckie Look zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden niet alleen regelmatig nieuwe cursussen gevolgd, maar er worden ook regelmatig cursussen gegeven, Op deze manier blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten en kunnen wij jou daarmee het beste van het beste bieden bij onze kapsalon in Groningen.

Nieuwe technieken voor het verven van je haar zijn bijvoorbeeld Imprinting en Flamboyage. Italiaanse technieken voor de mooiste kleuren, lees er hier meer over.

Prijzen 

Wij bieden verschillende mogelijkheden wat betreft het verven van haar. De prijzen van het verven kunnen verschillen en zijn afhankelijk van uw haar en keuzes. Neem contact op voor meer informatie over de prijzen. 

Contact

Uw haar laten verven in Groningen? Bij Luckie Look bent u aan het juiste adres. Voor meer informatie: http://www.davines.com, bel 050 - 314 88 96 of vraag ons team in de kapsalon voor advies. Voor elk type haar of hoofdhuid hebben wij een oplossing op maat.

Klik hier om direct een afspraak in te plannen bij Luckie Look kapper in Groningen.

Reviews

"Bij Luckie Look werd me verteld dat ik krullen had. Nooit geweten! Ik kreeg een nieuwe kapsel en heb inmiddels een prachtige bos krullen. Senait is een uitstekende kapster die gevraagd en ongevraagd advies geeft. En ik ben een trouwe fan."

- Liesbeth

"Professionele kapsalon met zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer tevreden!

- Ma He

"Goede kapster waar je een gezellige en persoonlijke behandeling krijgt. Niet te massaal met duidelijk oog voor de klant. Aanrader!"

- Jesper

"Sinds deze zomer laat ik me knippen en kleuren bij Lucky Look. En dat bevalt me uitstekend. Wilde mijn haar wat korter maar wist niet goed hoe. Daar gaf ze me heel goed advies. Ben ook heel bij met de huidige kleur. Daarnaast is het gewoon heel gezellig... Hoop snel weer langs te kunnen."

- Liset schutrups

Bekijk alle reviews

roze logo luckie look

 Ged. Zuiderdiep 111 Groningen
 050 785 0387
 Whatsapp
 luckielook.hair@gmail.com

Openingstijden

Maandag - 10:00 - 17:00
Dinsdag - 11:00 - 21:00
Woensdag - 09:30 - 17:00
Donderdag - 11:00 - 21:00
Vrijdag - 09:30 - 17:00
Zaterdag - Soms open*
Zondag - Gesloten

25 mei t/m 5 juni gesloten

*Als we op zaterdag open zijn, staat dat altijd in het online afsprakenformulier.

Snel naar

Home
Over ons
Davines
Prijslijst
Contact

 

Volg mij op:

  

logo davines

© Luckie Look 2022