logo luckie look
vrouw kapper

Kapper groningen

Dé kapper van Groningen

Persoonlijk styling advies bij Kapper Luckie look in Groningen

Of je nou je puntjes wil laten bijknippen, of toch voor een compleet nieuw kapsel wilt gaan, bij Luckie Look ben je aan het juiste adres! Er wordt in alle stijlen en trends geknipt, van klassieke kapsels tot trendy looks. Bij Luckie look in Groningen is iedereen op de hoogte van de laatste trends en wordt er samen gekeken wat de beste opties zijn.

Iedereen heeft uniek haar, daarom is het belangrijk om het op de juiste manier te knippen, kleuren en stylen. Daarom wordt er samen met jou gekeken naar wat nou écht het beste bij jou en je haar past.

Maak een afspraak!

Kleurrijke styling aan het Gedempte Zuiderdiep

De kleur- en kniptechnieken zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden regelmatig nieuwe cursussen en workshops gevolgd en gegeven. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten en kunnen jou daarmee het beste van het beste bieden bij onze kapsalon in Groningen.

Nieuwe technieken voor het verven van je haar zijn bijvoorbeeld Imprinting en Flamboyage. Italiaanse technieken voor de mooiste kleuren, lees er hier meer over.

De Kapper voor iedereen in Groningen

Bij Luckie look kan iedereen terecht, alle onze kappers zijn allround getraind in het knippen van dames, heren en kinderen. Ook wordt er alleen met hoogwaardige producten gewerkt van het merk Davines. Bij kapper Luckie look kan iedereen terecht voor allerlei soorten haarbehandelingen, zoals:

Luckie Look is een veelzijdige kapper met veel kennis over verschillende technieken en stijlen. Je kunt onze kapperszaak vinden aan het Zuiderdiep in Groningen. Wil je graag een afspraak maken? Dat kan! Klik dan op de button hier onder

Plan hier uw afspraak!

De kappers van Luckie Look Hairsaloon in Groningen zullen je zeker niet teleurstellen!

Reviews

"Bij Luckie Look werd me verteld dat ik krullen had. Nooit geweten! Ik kreeg een nieuwe kapsel en heb inmiddels een prachtige bos krullen. Senait is een uitstekende kapster die gevraagd en ongevraagd advies geeft. En ik ben een trouwe fan."

- Liesbeth

"Professionele kapsalon met zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer tevreden!

- Ma He

"Goede kapster waar je een gezellige en persoonlijke behandeling krijgt. Niet te massaal met duidelijk oog voor de klant. Aanrader!"

- Jesper

"Sinds deze zomer laat ik me knippen en kleuren bij Lucky Look. En dat bevalt me uitstekend. Wilde mijn haar wat korter maar wist niet goed hoe. Daar gaf ze me heel goed advies. Ben ook heel bij met de huidige kleur. Daarnaast is het gewoon heel gezellig... Hoop snel weer langs te kunnen."

- Liset schutrups

Bekijk alle reviews

roze logo luckie look

 Ged. Zuiderdiep 111 Groningen
 050 785 0387
 Whatsapp
 luckielook.hair@gmail.com

Openingstijden

Maandag - 10:00 - 18:00
Dinsdag - 11:00 - 21:00
Woensdag - 10:00 - 18:30
Donderdag - 11:00 - 21:00
Vrijdag - 10:00 - 18:30
Zaterdag - Soms open*
Zondag - Gesloten

24 juni gesloten

 

*Als we op zaterdag open zijn, staat dat altijd in het online afsprakenformulier.

Snel naar

Home
Over ons
Davines
Prijslijst
Contact

 

Volg mij op:

  

logo davines

© Luckie Look 2022