Dé kapper van Groningen

Persoonlijk styling advies bij Kapper Luckie look in Groningen

Of u nou de puntjes wil laten bijknippen, of toch voor een compleet nieuw kapsel wilt gaan, bij Luckie Look bent u op het juiste adres. Er wordt in alle stijlen en trends geknipt, van klassieke kapsels tot trendy looks. Bij Luckie look in Groningen is iedereen op de hoogte van de laatste trends en wordt er samen gekeken wat de beste opties zijn.

Iedereen heeft uniek haar, daarom is het belangrijk om het op de juiste manier te knippen, kleuren en stylen. Daarom wordt er samen met jou gekeken naar wat nou écht het beste bij u en uw haar past.

Maak een afspraak!

Kleurrijke styling aan het Gedempte Zuiderdiep

De kleur- en kniptechnieken zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden regelmatig nieuwe cursussen en workshops gevolgd en gegeven. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten en kunnen jou daarmee het beste van het beste bieden bij onze kapsalon in Groningen.

Nieuwe technieken voor het verven van je haar zijn bijvoorbeeld Imprinting en Flamboyage. Italiaanse technieken voor de mooiste kleuren, lees er hier meer over.

De Kapper voor iedereen in Groningen

Bij Luckie look kan iedereen terecht, alle onze kappers zijn allround getraind in het knippen van dames, heren en kinderen. Ook wordt er alleen met top producten gewerkt van het Davines en ook van Sebastian. Bij kapper Luckie look kan iedereen terecht voor allerlei soorten haarbehandelingen, zoals:

Wij zijn dus een veelzijdige kapper met veel kennis over verschillende technieken en stijlen. Je kunt onze kapperszaak vinden aan het Zuiderdiep in Groningen. Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan! Klik dan op de button hier onder

Plan hier uw afspraak!

De kappers van Luckie Look Hairsaloon in Groningen zullen je zeker niet teleurstellen!

Luckie Look, misschien wel de beste kapper van Groningen.

Maak een afspraak

Telefoonnummer Luckie Look

050 - 785 03 87

Luckie Look Hairsaloon

Luckie Look knipt beter dan zijn schaduw
"Luckie look knipt beter dan zijn schaduw."
 

E-mail Luckie Look
luckielook.hair@gmail.com

Telefoonnummer Luckie Look Hairsaloon
 050 - 785 03 87

Adres Luckie Look Hairsaloon
Luckie Look hairsaloon
Ged. Zuiderdiep 111
Groningen

Facebook
Facebook

Sitemap

Luckie Look Hairsaloon

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00-17.00
11.00-20.00
09.00-17.00
11.00-20.00
09.00-17.00
gesloten
Gesloten


 

Beste kapper Groningen