Dé kapper van het centrum van Groningen

Haar dat natuurlijk valt, je persoonlijkheid volgt en gewoon altijd goed zit. Lijkt het eenvoudig? Niets is minder waar.

Luc en Tjitske, talentvolle stylisten bij Luckie Look Hairsaloon Groningen, werken op topniveau en zullen alles in het werk stellen om jouw coupe "van nature" prachtig te laten vallen. Het zijn ware "vakidioten" die ervaring en creativiteit combineren om tot een schitterend eindresultaat te komen.

Kapper Groningen

Persoonlijk styling advies bij Kapper Luckie look in Groningen

Of u nou de puntjes wil laten bijknippen, of toch voor een compleet nieuw kapsel wilt gaan, bij Luckie Look bent u op het juiste adres. Er wordt in alle stijlen en trends geknipt, van klassieke kapsels tot trendy looks. Bij Luckie look is iedereen op de hoogte van de laatste trends, en wordt er samen gekeken wat de beste opties zijn.

Iedereen heeft uniek haar, daarom is het belangrijk om het op de juiste manier te knippen, kleuren en stylen. Daarom wordt er samen met jou gekeken wat nou écht het beste bij u en uw haar past.

Maak een afspraak!

Kleurrijke styling aan het Gedempte Zuiderdiep

De kleur- en kniptechnieken zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden regelmatig nieuwe cursussen en workshops gevolgd en gegeven. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten en kunnen jou daarmee het beste van het beste bieden bij onze kapsalon in Groningen.

Nieuwe technieken voor het verven van je haar zijn bijvoorbeeld Imprinting en Flamboyage. Italiaanse technieken voor de mooiste kleuren, lees er hier meer over.

De Kapper voor iedereen in Groningen

Bij Luckie look kan iedereen terecht, alle kappers zijn allround getraind in het knippen van dames, heren en kinderen. Ook wordt er alleen met top producten gewerkt van het Davines en ook van Sebastian. Bij kapper Luckie look kan iedereen terecht voor allerlei soorten haarbehandelingen zoals:

De kappers van Luckie Look Hairsaloon in Groningen zullen je zeker niet teleur stellen!

plan direct een afspraak!

Luckie Look, misschien wel de beste kapper van Groningen.

Maak een afspraak

Telefoonnummer Luckie Look

050 - 314 88 96

Luckie Look Hairsaloon

Luckie Look knipt beter dan zijn schaduw
"Luckie look knipt beter dan zijn schaduw."
 

E-mail Luckie Look
luckielook@gmail.com

Telefoonnummer Luckie Look Hairsaloon
 050 - 314 88 96

Adres Luckie Look Hairsaloon
Luckie Look hairsaloon
Ged. Zuiderdiep 111
Groningen

Facebook
Facebook

Luckie Look Hairsaloon

Beste kapper Groningen