logo luckie look
vrouw kapper

Trends

Trends en kapsels Groningen

Natuurlijke kleuren

Ook dit jaar zijn er verschillende trends op het gebied van kapsels. Door onze kennis kunnen wij goed advies geven over wat goed bij u past en wat op dit moment in is. Zo zijn bijvoorbeeld bruine, warme kleuren populair. Maar ook de rozige of peachy tinten en de peek-a-boo haarsplit zijn op dit moment erg in. Als we kijken naar kapsels, zijn de curtain bangs op dit moment erg hot. Wij zorgen er in ieder geval voor dat onze haarkleuring en knipbeurten een zo natuurlijk mogelijk uiterlijk houden.

Om de trends te volgen kun je ook kiezen voor imprinting en flamboyage kleurtechnieken. Deze technieken zijn er om die echt natuurlijke kleuren te krijgen. Nieuwsgierig naar andere mogelijkheden? Bel vrijblijvend, we vertellen graag meer over ons vak!

Kennis en vakkundigheid door trainingen

Bij Luckie Look volgen allerlei verschillende trainingen die te maken hebben met haar en haarverzorging. Ook wij willen steeds meer leren en onze kennis en kunnen blijven verbeteren en up-to-date blijven met de allernieuwste technieken. Om die reden zijn wij jaarlijks te vinden bij verschillende educatieve trainingen en door deze jaarlijkse educatie blijft Luckie Look toonaangevend en vooruitstrevend als kapper in Groningen en omstreken.

Voor info: www.alliloneducation.com
Voor een afspraak Klik hier.

Hairguru:

Hieronder zie je een filmpje van Angelo Seminara. Dit jaar weer verkozen tot Hairdresser of the year! Onze salon heeft de eer gehad om een masterclass van deze hairguru te mogen volgen.

Klik hier om direct een afspraak in te plannen bij Luckie Look kapper in Groningen

Reviews

"Bij Luckie Look werd me verteld dat ik krullen had. Nooit geweten! Ik kreeg een nieuwe kapsel en heb inmiddels een prachtige bos krullen. Senait is een uitstekende kapster die gevraagd en ongevraagd advies geeft. En ik ben een trouwe fan."

- Liesbeth

"Professionele kapsalon met zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer tevreden!

- Ma He

"Goede kapster waar je een gezellige en persoonlijke behandeling krijgt. Niet te massaal met duidelijk oog voor de klant. Aanrader!"

- Jesper

"Sinds deze zomer laat ik me knippen en kleuren bij Lucky Look. En dat bevalt me uitstekend. Wilde mijn haar wat korter maar wist niet goed hoe. Daar gaf ze me heel goed advies. Ben ook heel bij met de huidige kleur. Daarnaast is het gewoon heel gezellig... Hoop snel weer langs te kunnen."

- Liset schutrups

Bekijk alle reviews

roze logo luckie look

 Ged. Zuiderdiep 111 Groningen
 050 785 0387
 Whatsapp
 luckielook.hair@gmail.com

Openingstijden

Maandag - 10:00 - 18:00
Dinsdag - 11:00 - 21:00
Woensdag - 10:00 - 18:30
Donderdag - 11:00 - 21:00
Vrijdag - 10:00 - 18:30
Zaterdag - Soms open*
Zondag - Gesloten

maandag 25 maart gesloten 

2e paasdag geopend vanaf 12:00

*Als we op zaterdag open zijn, staat dat altijd in het online afsprakenformulier.

Snel naar

Home
Over ons
Davines
Prijslijst
Contact

 

Volg mij op:

  

logo davines

© Luckie Look 2022